Keto cukinijų sushiai
Porcijos: 3
1 porcijoje: 230 kcal || 11g baltymų, 15g riebalų, 4g grynųjų angliavandenių
Ingredientai:
– 100g tepamojo sūrio
– 50g špinatų
– 50g avokado
– 400g cukinijos
– 100g rūkytos šoninės
Paruošimas:
1. Supjaustykite cukiniją juostelėmis (aš naudojau skustuką) ir nusausinkite kiekvieną popieriniu rankšluosčiu.
2. Ant maistinės plėvelės kryžiuokite cukinijų juosteles, kad susidarytų bendras stačiakampio plotas be tarpelių.
3. Dėliokite šoninę, tepkite tepamą sūrį, uždėkite špinatų ir susmulkinto avokado.
4. Spaudami susukite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!