Kodėl šaldyti produktai turėtų būti dažnesnė jūsų prekė?

Mes itin pradėjome mylėti ir vertinti šaldytus produktus, ir manome, kad daug daugiau žmonių turėtų įsimylėti juos taip pat!
 
1. ŠALDYTI PRODUKTAI YRA PIGESNI – SUTAUPYSITE
Dažnu atveju šaldyti produktai kainuoja 20-50% pigiau, nei šviežūs. Ir ne, ne dėl to, kad jie „prastesni”, o dėl to, kad logistikos ir saugojimo procesai yra paprastesni ir pigesni, nei šviežių daržovių.
 
Pavyzdžiui, šiuo metu šaldytų aviečių kaina yra €11,30/kg, tuo tarpu šviežių – €23,92/kg.
2. ŠALDYTI PRODUKTAI TURI DAUGIAU MAISTINGŲ MEDŽIAGŲ
Maistas, o ypatingai daržovės ir vaisiai, daugiausia maistingų medžiagų turi tuomet, kai yra suvartojami kuo greičiau nuo nuskynimo.
 
„Šviežias maistas” parduotuvėse toli gražu nėra tos pačios dienos skynimo. Nuo to laiko, kai daržovė nuskinta iki kol jūs ją suvartojate gali praeiti net daugiau nei 2 savaitės.
Tuo tarpu šaldytas maistas yra dažniausiai užšaldomas kone iškarto nuskynus ar apdorojus, o taip išsaugoma didžioji dalis naudingų medžiagų.
3. ŠALDYTI PRODUKTAI MAŽINA NESUNAUDOTO MAISTO IŠMETIMĄ
Šviežiu maistu reikia mokėti manevruoti, kad jį sunaudoti iki galiojimo laiko, arba kol prekė dar nesugedsusi. Tuo tarpu šaldytas maistas dažnu atveju turi itin ilgą galiojimo laiką ir taip sumažinate nesunaudojamo maisto išmetimą (kadangi maistas šaldytas).
 
P. S. Gintarė itin mėgsta šaldytus produktus ir tuomet, kai atrodo jog „šaldytuvas tuščias”, o apsipirkimo diena dar ne šiandien.
Dalintis:

panašūs įrašai

Prenumeruokite patarimus ir gaukite 15% nuolaidą pirmam užsakymui

Pirkinių krepšelis
Krepšelis0
Jūsų krepšelis tuščias spauskite tęsti apsipirkimą įsigyti produktus
Tęsti Apsipirkimą
0