Aviečių milteliai, 100 g

15,99 

• Avietės naudojamos kaip antioksidantas, uždegimams, virškinimo traktui stiprinti, širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti, smegenų veiklai gerinti, odai bei svorio kontrolei.

• Avietėse gausu vitaminų C, K, B6 ir B9, bei mineralų kalio, kalcio, geležies, cinko, fosforo, vario ir mangano.

• 1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų.

APIE PREKĘ

Avieciu miltelia

Avietės naudojamos kaip antioksidantas, uždegimams, virškinimo traktui stiprinti, širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti, smegenų veiklai gerinti, odai bei svorio kontrolei.


Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO


1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų


Vitaminai (100g): B3: 4 mg, B6: 0,38 mg, B9 (folio rūgštis): 140 µg, C: 176 mg, E: 5,8 mg, K: 52 µg


Mineralai (100g): Kalcis 168 mg, Kalis 1012 mg, Magnis 148 mg, Geležis 4,62 mg, Cinkas: 2,82 mg, Fosforas 194 mg.


Panaudojimas: gėrimams, arbatoms, varškei, desertams: ledams, jogurtui, kokteiliams, šerbetams, pudingams, kremams, pyragaičiams, biskvitams, pyragams, tortams, sausainiams, želei, saldainiams, džemams, kūdikių maistui.


Gamybos procesas: ekologiškai užaugintos uogos surenkamos rankomis, atrenkamos. Tuomet džiovinami žemoje temperatūroje visiems vitaminams ir mineralams išlaikyti. Tuomet uogos sumalamos.


Sudėtis: 100% džiovintos aviečių uogos.


Rekomenduojama dienos norma (a. š.): 1-2


Maistinė vertė (100 g): 303 kcal, baltymų: 8 g, angliavandenių: 76 g (iš jų skaidulų: 44 g, cukrų – 30 g), riebalų: 4 g, druskų: 0,02 g. 


Kilmė (ūkis): Lietuvos


Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

Rekomenduojami produktai

Spauskite ant produkto nuotraukos ar pavadinimo norėdami sužinoti daugiau apie jį

Pirkinių krepšelis
Krepšelis0
Jūsų krepšelis tuščias spauskite tęsti apsipirkimą įsigyti produktus
Tęsti Apsipirkimą
0
Avieciu milteliaiAviečių milteliai, 100 g
15,99