
Aviečių milteliai, 100 g
15,99 €
• Avietės naudojamos kaip antioksidantas, uždegimams, virškinimo traktui stiprinti, širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti, smegenų veiklai gerinti, odai bei svorio kontrolei.
• Avietėse gausu vitaminų C, K, B6 ir B9, bei mineralų kalio, kalcio, geležies, cinko, fosforo, vario ir mangano.
• 1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų.
APIE PREKĘ

Avietės naudojamos kaip antioksidantas, uždegimams, virškinimo traktui stiprinti, širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti, smegenų veiklai gerinti, odai bei svorio kontrolei.
Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO
1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų
Vitaminai (100g): B3: 4 mg, B6: 0,38 mg, B9 (folio rūgštis): 140 µg, C: 176 mg, E: 5,8 mg, K: 52 µg
Mineralai (100g): Kalcis 168 mg, Kalis 1012 mg, Magnis 148 mg, Geležis 4,62 mg, Cinkas: 2,82 mg, Fosforas 194 mg.
Panaudojimas: gėrimams, arbatoms, varškei, desertams: ledams, jogurtui, kokteiliams, šerbetams, pudingams, kremams, pyragaičiams, biskvitams, pyragams, tortams, sausainiams, želei, saldainiams, džemams, kūdikių maistui.
Gamybos procesas: ekologiškai užaugintos uogos surenkamos rankomis, atrenkamos. Tuomet džiovinami žemoje temperatūroje visiems vitaminams ir mineralams išlaikyti. Tuomet uogos sumalamos.
Sudėtis: 100% džiovintos aviečių uogos.
Rekomenduojama dienos norma (a. š.): 1-2
Maistinė vertė (100 g): 303 kcal, baltymų: 8 g, angliavandenių: 76 g (iš jų skaidulų: 44 g, cukrų – 30 g), riebalų: 4 g, druskų: 0,02 g.
Kilmė (ūkis): Lietuvos
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
Rekomenduojami produktai
Spauskite ant produkto nuotraukos ar pavadinimo norėdami sužinoti daugiau apie jį