Sorų kruopos, 4×500 g
11,99 €
• Sorose yra daug baltymų, jos yra vitaminų ir mineralų, įskaitant folio rūgštį, cinką ir geležį, šaltinis.
• Puikiai tinka ruošti košes, garnyrus, apkepams kepti.
• Rinkinį sudaro 4 pakuotės po 500 g.
Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO
APIE PREKĘ
Sorų kruopos yra natūraliai be gliuteno, todėl jie yra tinkami žmonėms, netoleruojantiems gliuteno.
Nors techniškai soros yra sėklos, tačiau gali būti naudojamos kaip nesmulkinti grūdai, todėl jas galite virti taip, kaip ir kitus neskaldytus grūdus, pavyzdžiui, ryžius.
Vitaminai (100 g): B1 0,73 mg, B2 0,38 mg, B6 0,75 mg.
Mineralai (100 g): Fosforas 240 mg, Magnis 100 mg, Cinkas 3,14 mg, Geležis 4,8 mg.
Naudojimas: Prieš naudojant nuplikyti verdančiu vandeniu. Kietesnės tekstūros košei pilkite 2 puodelius vandens vienam soros puodeliui; norėdami gauti minkštesnę, kreminę tekstūrą, padidinkite vandens kiekį iki 3 puodelių. Užvirkite, tada įpilkite druskos ir sorų, uždenkite puodą ir sumažinkite ugnį. Atidžiai stebėkite puodą, kai jis užvirs. Jei planuojate gaminti kaip garnyrą, troškinkite 10 min ir likusį vandenį tiesiog išpilkite. Jei norite minkštesnės ir kreminės tekstūros, pavyzdžiui, kaip pusryčių košės, troškinkite 15 minučių periodiškai maišydami.
Sudedamosios dalys: 100% sorų kruopos.
Maistinė vertė (100 g): 352 kcal, baltymų: 10,6 g, angliavandenių: 69,50 g, riebalų: 2,9 g.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos:tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
Bendras grynasis kiekis: 2 kg
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Rekomenduojami produktai
Spauskite ant produkto nuotraukos ar pavadinimo norėdami sužinoti daugiau apie jį