
Apie prekę
Veganiškas • Tinka žaliavalgiams • Be gliuteno • Be pridėtinio cukraus ir druskos • Be GMO • Turi Rakto skylutės ženklą
Svarainių milteliai – TOP 1 pagal vitamino C kiekį – 320 mg/100 g. O taip pat turi įvairių mineralų.
1 a.š. miltelių = 100 g šviežių svarainių.
Sudedamosios dalys
100% džiovinti svarainiai be sėklų.
Maistinė vertė (100 g)
919 kJ/219 kcal, baltymų: 1,2 g, angliavandenių: 75,6 g (iš jų skaidulų: 22,8 g, cukrų – 35,4 g), riebalų: 0,4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g), druskų: 0,01 g.
Vitaminai ir mineralai (100 g)
Vitaminas C: 320 mg, kalis 833% RMV (referencinės maistinės vertės suaugusiems), agnis 20% RMV, fosforas 19% RMV, geležis 36% RMV.
Kilmės vieta
Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos
Tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
Naudojimas
1-2 arbatinius šaukštelius svarainių miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Svarainių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Gamybos procesas
- Natūraliai užauginti svarainiai
- Rankomis surinkti ir atrinkti
- Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovinti svarainiai sumalami patogiam vartojimui!
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Rekomenduojami produktai
Spauskite ant produkto nuotraukos ar pavadinimo norėdami sužinoti daugiau apie jį