Užkietėjusiems viduriams rinkinys, 3 vnt.
22,99 €
Rinkinį sudaro produktai, padedantys turint vidurių užkietėjimą: slyvų, brokolių ir burokėlių milteliai.
1 a.š. miltelių = 100 g šviežaus produkto.
Bendras grynasis kiekis: 200 g
Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO
APIE PREKĘ
APIE RINKINIO PRODUKTUS
SLYVŲ MILTELIAI - EKOLOGIŠKI, 100 G
Slyvos yra antioksidantas ir padeda reguliuoti kūno rūgštingumą, detoksikuoja, padeda sumažinti svorį, padeda išlaikyti žarnyno reguliarumą, yra naudingos skrandžio ir virškinimo sitemai. Slyvos turi natūralų vidurius laisvinantį poveikį.
Ekologiškas| Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO
Vitaminai: A, B6, C, K, E.
Mineralai: kalis, magnis, fosforas.
Panaudojimas: gėrimams, arbatoms, varškei, desertams: ledams, jogurtui, kokteiliams, šerbetams, pudingams, kremams, pyragaičiams, biskvitams, pyragams, tortams, sausainiams, želei, saldainiams, džemams, kūdikių maistui.
Gamybos procesas: ekologiškai užaugintos slyvos surenkamos rankomis, atrenkamos. Tuomet džiovinamos žemoje temperatūroje visiems vitaminams ir mineralams išlaikyti. Tuomet slyvos sumalamos.
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos, ekologiškos slyvos.
Rekomenduojama dienos norma (a. š.): 1-2
Maistinė vertė (100 g): 240 kcal, baltymų: 2,2 g, angliavandenių: 64 g (iš jų skaidulų: 7,1 g, cukrų – 38 g), riebalų: 0,4 g (iš jų sočiųjų riebalų: 0,01 g), druskų: 0,01 g.
Kilmės vieta: ES ekologinis ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
BUROKĖLIŲ MILTELIAI, 100 G
Burokėliai turi natūralių antioksidantų, palaiko sveiką virškinimą, žarnyno ir gaubtinės žarnos florą bei imuninę sistemą.
1 a.š. burokėlių miltelių = 100 g šviežių burokų.
Veganiškas | Tinka žaliavalgiams | Be gliuteno | Be pridėtinio cukraus ir druskos | Be GMO
Vitaminai: B9 (folio rūgštis), C.
Mineralai: kalis, manganas.
Panaudojimas: paruoštiems patiekalams (košėms, kokteiliams, sriuboms, ryžiams, makaronams, troškiniams, dribsniams), su kefyru, padažams (salotų, džiovintiems, šviežiems, šaldytiems), konservavimui ir marinavimui, desertams (biskvitams, pyragams, sausainiams), kepiniams (picoms, duonoms).
Gamybos procesas: natūraliai užauginti burokėliai surenkami rankomis, atrenkami. Tuomet džiovinami žemoje temperatūroje visiems vitaminams ir mineralams išlaikyti. Tuomet burokėliai sumalami.
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti burokai.
Maistinė vertė (100 g): 300 kcal, baltymų: 0 g, angliavandenių: 80 g (iš jų skaidulų: 20 g, cukrų – 50 g), riebalų: 0 g, druskų: 0,01 g.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
BROKOLIŲ MILTELIAI - EKOLOGIŠKI, 50 G
Brokoliai - antioksidantų šaltinis, padedantis palaikyti sveiką imuninę sistemą, taip pat ląstelių sveikatą. Brokoliai padeda organizmui saugiai pašalinti toksines medžiagas, padeda palaikyti virškinimo trakto sveikatą bei žarnyno ir gaubtinės žarnos florą. Taip pat padeda palaikyti prostatos funkciją.
Vitaminai (1kg šviežių brokolių): A: 1869 µg, C: 890 mg, K: 1010 µg, B9: 630 µg.
Mineralai (1kg šviežių brokolių): Kalcis: 470 mg, Kalis: 3160 mg, Geležis: 7,3 mg, Magnis: 210 mg.
Panaudojimas: garnyrams, paruoštiems patiekalams (košėms, kokteiliams, salotoms, sriuboms, troškiniams), kepiniams (sausainiams, pyragams, duonoms).
Gamybos procesas: ekologiškai užaugintos solotos rankomis surenkamos, atrenkamos. Tuomet džiovinamos žemoje temperatūroje visiems vitaminams ir mineralams išlaikyti. Tuomet salotos sumalamos.
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ekologiški brokoliai.
Maistinė vertė (100 g): 299 kcal, baltymų: 18,3 g, angliavandenių: 34,9 g (iš jų skaidulų: 33,5 g, cukrų – 27,2 g), riebalų: 2,1 g, druskų: 0,01 g.
Kilmės vieta: ES ekologinis ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
PLAČIAU APIE VIDURIŲ UŽKIETĖJIMĄ
Statistika
Pagal statistiką, JAV net 19% gyventojų skundžiasi užkietėjusiais viduriais. Tai yra dažniausias virškinimo sistemos sutrikimas. Manoma, jog Lietuvoje maždaug penktadalis turi vidurių užkietėjimą.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Rekomenduojami produktai
Spauskite ant produkto nuotraukos ar pavadinimo norėdami sužinoti daugiau apie jį