keto makaronai (be miltų)

O kas nepasiilgsta makaronų laikantis mažai angliavandenių mitybos. Tačiau išeitis yra!

Nors receptas ir reikalaujantis šiek tiek praktikos – skonis tikrai neatsilieka nuo „tikrų” makaronų. 

Keto makaronų receptas

Maistinė vertė 1 porcijai:
– Kcal: 398
– Riebalai: 29 g
– Angliavandeniai: 24 g
   …iš jų grynieji: 3 g
– Baltymai: 1 g

Ingredientai:

  • 4 kiaušiniai
  • 150 g tepamojo sūrelio
  • 50 g gysločio luobelių
  • 1 a.š. druskos

Patarimas!

Gysločio luobelės suteikia „sukibimo” funkciją. Tačiau jeigu jų nemėgstate ar neturite – galite keisti į riešutų, linų sėmenų ar kokosų miltus (turėkite omenyje, kad tai bus šiek tiek kaloringiau.)

Paruošimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C.

2. Sumaišykite visus ingredientus (geriausia virtuvės kombainu) ir palikite subrinkti 5-10 min.

3. Ant sviestinio kepimo popieriaus įdėkite tešlą, uždenkite kitu popieriumu ir košėlo pagalba suformuokite tolygų keturkampį (1-2 mm storio).

4. Kepkite su viršutiniu popieriumi 6-8 minutes.

5. Leiskite kelias minutes atvėsti, susukite į vyniotinį ir plonomis juostelėmis supjaustykite.

Makaronus galite gardinti su pomidorų padažu, faršu, kepintomis daržovėmis sūriu, tunu ar kitaip, kaip tik patinka. 

Skanaus!

Dalintis:

panašūs įrašai

Prenumeruokite patarimus ir gaukite 15% nuolaidą pirmam užsakymui

Pirkinių krepšelis
Krepšelis0
Jūsų krepšelis tuščias spauskite tęsti apsipirkimą įsigyti produktus
Tęsti Apsipirkimą
0