Natūralus Receptas Gripui

Išsigydykite peršalimą natūraliai, be vaistų! Šis veiksmingas receptas stiprina imuninę sistemą ir padeda greičiau įveikti gripą bei atgauti energiją.

Receptas:

  • Česnakas: bent pusė skiltelės
  • Eukalipto arba teri aliejus: 1 lašelis
  • Imbieras: ketvirtis a. š.
  • Kajeno pipirai: ketvirtis a. š.
  • Citrina: pusė vaisiaus
  • Medus: 1 a. š.

Viską sumaišyti į trečdalį karšto vandens.

Tokį gerkite tris kartus per dieną ir dažniausiai jau trečia dieną būsite pasveikę.

Kviečiu apie tai perklausyti video arba skaityti žemiau:

Gripas ir peršalimas – neturėtų būti gydomi antibiotikais

Pirma svarbi žinia yra tai, kad dauguma gripo ir peršalimo atvejų sukelia virusai, ne bakterijos. Tai reiškia, kad antibiotikai, kurių dažnai rekomenduojama vartoti bakterinėms infekcijoms gydyti, čia dažnai neturi esminio poveikio. Vartojant antibiotikus be reikalo, galite tik sukelti antibiotikų atsparumą ir sutrikdyti jų veikimo efektyvumą kitais atvejais. Atminkite, kad antibiotikų griebtis reikėtų tik esant komplikacijoms, o ne pradinėse stadijose. 

Gripas – rimtesnė infekcija

Gripas ir peršalimas yra panašūs, tačiau skiriasi jų sunkumas ir simptomai. Gripas – rimtesnė infekcija, dažnai sukelianti aukštą temperatūrą, raumenų skausmus, galvos skausmą, kosulį ir nuovargį. Kartais jis gali sukelti ir komplikacijas, pavyzdžiui, plaučių uždegimą. Gripas dažniausiai pasireiškia žiemą ir gali sukelti epidemijas.

Peršalimas – lengvesnė virusinė infekcija

Peršalimas – lengvesnė infekcija, sukelianti nosies užgulimą, čiaudulį, kosulį ir gerklės skausmą. Jį dažniausiai sukelia rinovirusai, ir jis gali pasireikšti bet kuriuo metų laiku, nors dažniausiai pasitaiko rudenį ar pavasarį.

Kaip plinta šie virusai?

Šiuos virusus dažniausiai perduodame per orą arba tiesioginį kontaktą, todėl simptomai gali būti panašūs, bet svarbu juos atskirti.

Dalintis:

panašūs įrašai

Prenumeruokite patarimus ir gaukite 15% nuolaidą pirmam užsakymui

Pirkinių krepšelis
Krepšelis0
Jūsų krepšelis tuščias spauskite tęsti apsipirkimą įsigyti produktus
Tęsti Apsipirkimą
0